062001930
  medpresa@gmail.com

Dementa este un termen colectiv folosit pentru a descrie diverse simptome ale declinului cognitiv, precum uitarea. Este un simptom al mai multor boli, inclusiv ale tulburarilor cerebrale.

Creierul este alcatuit din arhicortex si cele doua emisfere cerebrale, stanga si dreapta, corespunzator ratiunii si sentimentelor, construite pentru a lucra impreuna.

Starile de ameteala apar uneori brusc si nu au o cauza usor identificabila. Uneori dispar rapid, alteori dureaza ore sau chiar zile.

Exista dureri de cap cauzate de afectiuni care ascund diferite patologii.

Definitia vertijului este iluzia miscarii sau senzatia de rotatie a obiectelor in raport cu persoana sau a persoanei in raport cu obiectele.

Boala Alexander este o boala neurologica extrem de rara, de obicei progresiva si fatala, intalnita mai ales la sugari si in prima parte a copilariei.

Boala COVID-19 este una complexă și nu afectează doar sistemul uman respirator, ci poate avea și un impact neurologic asupra pacientului infectat.

Encefalita reprezinta o inflamatie a creierului.

Tumorile cerebrale sunt procese patologice care apar in urma multiplicarii anormale de celule.

Accidentul vascular cerebral (AVC) este una dintre cele mai periculoase afectiuni, de aceea este util sa acordam importanta semnalelor pe care organismul le transmite.

Spondiloza cervicală este o afecțiune comună, care poate apărea odată cu înaintarea în vârstă.

Electroencefalograma (EEG) este o evaluare non-invaziva, care detecteaza, potenteaza si inregistreaza activitatea bioelectrica a creierului.

Pacientul are dreptul la asistenţă medicală gratuită în volumul stabilit de legislaţie
Medicul este în drept să fie asigurat cu loc de muncă după încheierea studiilor
Medicul e obligat să respecte cu stricteţe drepturile şi interesele legitime ale pacientului
Pacientul are următoarele responsabilităţi: să aibă grijă de propria sănătate...