062001930
  medpresa@gmail.com

Stenoza spinala cervicala este ingustarea canalului spinal la nivelul gatului. Canalul spinal este aria delimitata de interiorul vertebrelor in care se gaseste maduva spinarii.

Tremorul esential este denumirea data unei miscari involuntare ce se caracterizeaza prin tremurat la nivelul unui anumit segment al corpului.

Cresterea presiunii intracraniene se traduce medical prin hipertensiune intracraniana, prescurtata HIC.

Boala Creutzfeldt-Jakob este o boala rara neurodegenerativa care afecteaza rapid, progresiv si sever creierul.

Epilepsia isi are denumirea din greaca veche insemnand „criza, atac sau convulsie” si reprezinta o tulburare neurologica cronica in cadrul careia apar crizele epileptice.

Scleroza multipla, numita si scleroza in placi sau scleroza diseminata este o boala autoimuna, inflamatorie care afecteaza sistemul nervos central (SNC) si nervii periferici.

Amorteala este termenul care se refera la pierderea senzatiilor de la nivelul unei zone a corpului si este cel mai adesea cauzata de leziuni, iritatii sau compresii la nivelul nervilor din regiunea respectiva.

Accidentul cerebral, fie el de orice tip, reprezinta un blocaj la nivelul unui vas de sange responsabil de conducerea fluxului sanguin catre creier.

Vertijul reprezinta o senzatie de ameteala rotativa insotita de pierderea echilibrului.

Sindromul Wernicke-Korsakoff este o tulburare neurologica degenerativa. Este rezultatul deficientei de vitamina B1, cunoscuta si sub numele de tiamina.

Sindromul Williams este o tulburare genetica de neurodezvoltare foarte rara, care se prezinta prin dificultati usoare de invatare sau de dezvoltare, niveluri ridicate de calciu in sange si urina si o sociabilitate excesiva.

Dementa este un termen colectiv folosit pentru a descrie diverse simptome ale declinului cognitiv, precum uitarea. Este un simptom al mai multor boli, inclusiv ale tulburarilor cerebrale.

Pacientul are dreptul la asistenţă medicală gratuită în volumul stabilit de legislaţie
Medicul este în drept să fie asigurat cu loc de muncă după încheierea studiilor
Medicul e obligat să respecte cu stricteţe drepturile şi interesele legitime ale pacientului
Pacientul are următoarele responsabilităţi: să aibă grijă de propria sănătate...