062001930
  medpresa@gmail.com
Dentokind

DENTOKIND - Ameliorarea dereglărilor apărute în timpul erupțiilor dentare.

DENTOKIND este un preparat medicamentos natural complex german, care a fost creat în special pentru facilitarea procesului de erupție a dinților.

Avantajul acestui medicament constă în faptul că acționează sistemic și poate ajuta la eliminarea practice a tuturor simptomelor erupției dentare, cum ar fi durerea la nivelul gingiilor, hipersalivația, pruritul, edemul, inflamația și durerea ce iradiază la urechiușe, diareea, creșterea temperaturii corpului, "colicile intestinale".

dentokind

Pentru părinții iubitori, apariția primului dinte la bebeluș este întotdeauna o sărbătoare. Termenul de apariție a primilor dințișori poate fi complet diferit.

La unii copii, poate avea loc o erupție precoce a dinților, începând de la 3 luni, la alții, dimpotrivă, aceasta poate fi mai tardivă, mai aproape de vârsta de 1 an.

În medie, erupția dinților începe la vârsta de 4 - 7 luni. Cele mai importante semne ale debutului erupției primilor dinți sunt salivația excesivă, edemul și pruritul la nivelul gingiilor copilului. Anume în această perioadă copiii devin deosebit de capricioși și necesită o atenție mei mare.

Procesul de erupție dentară poate fi complicat de tulburări ale somnului, refuzul de la alimente, creșterea temperaturii corpului, diaree. Cum să ajutăm piciul să întâlnească primii dințișori cu bucurie?

Acțiunea complexă distinge în mod favorabil produsul Dentokind de gelurile și unguentele, care acționează doar la nivel local (pe gingii) și se spală rapid de catre salivă în timpul înghițirii.

Compoziție:

 

Fiecare pastilă conține:

Chamomilla

Belladonna

Ferrum phosphoricum

Hepar sulphuris

Pulsatilla

 

 

 

D6 15mg/100mg

D6 15mg/100mg

D6 15mg/100mg

D12 15mg/100mg

D6 15mg/100mg

dentokind

Se recomandă consultarea medicului înainte de utilizare.

Domenii de utilizare

Înlătură simptomele apărute în timpul erupțiilor dentare:

  • irascibilitatea și neliniștea;
  • otalgia și durerile gingivale;
  • febra și diareea.

Nu conține anestezice, deci nu provoacă reacții alergice caracteristice acestora.

dentokind

Recomandări de utilizare

dentokind

Copii cu vârsta sub 1 an:
În caz de simptome acute - câte 1 comprimat la fiecare oră, însă nu mai mult de 6 comprimate pe zi. După ameliorarea simptomelor clinice - câte 1 comprimat de 3 ori pe zi.

Copii cu vârsta de 1-6 ani:
În caz de simptome acute - câte 2 comprimate la fiecare oră, însă nu mai mult de 12 comprimate pe zi. După ameliorarea simptomelor clinice - câte 2 comprimate de 3 ori pe zi.

REPREZENTANȚA ÎN MOLDOVA:

«ALPEN PHARMA» SRL

mun. Chisinau, str. S. Lazo, nr. 40, of. 10

www.alpenpharma.com

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

pdf download
alpen logo

dentokind

 

Articole medicale